QTU

Nder aplikimet komerciale me te medha ku eshte perdorur sistemi ajer – ajer Rooftop i gjigandit italian Clivet

Villa Pascucci

Aty ku arti takon teknologjine. Sistemi VRF i General Fujitsu nderthuret me arkitekturen moderne te ambienteve.

Alpha Bank Albania

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemet e ajrit të kondicionuar të degëve të Alpha Bank

Fakulteti i Shkencave Sociale

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Usluga

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Xhamia Durrës

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Parku Olimpik

Një ndër projektet më të mëdha në të cilin janë integruar sistemi i trajtimit të ajrit me AHU Clivet – Chiller Midea dhe Chiller Clivet , si dhe për ambjentet e zyrave VRF i General Fujitsu

Adorions Palace

Nje nga projektet me te detajuara , ku teknologjia fshihet pas arkitektures moderne te sallave te evenimenteve. Sistemi i aplikuar ne te dy sallat eshte i tipit ajer ajer nga General

Veneto Bank Tirana

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemet e ajrit të kondicionuar të degëve të Veneto Banka

Universiteti Beder

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Drejtoria e Meteorologjisë

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Federata Shqiptare e Futbollit

Klimateknika po zhvillon projektin per instalimin e sistemeve te ajrit te kondicionuar me sistemin VRF Midea dhe sistemin e trajtimit te ajrit AHU – Chiller Clivet

ARTurbina

Klimateknika ka arritur te implementoje me sukses sistemin e ajrit te kondicionuar VRF te Midea , sistemin ajer uje Chiller Midea dhe njesia e trajtimit te ajrit Clivet.

Regency Casino Tirana

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Societe Generale Albania

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemet e ajrit të kondicionuar të degëve të Societe General

Rajoni i Policisë Kukës

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Fondi Besa

Klimateknika po implementon ne kete projekt teknologjine e gjigandit italian Clivet ne pajisjen ajer uje Chiller dhe ne njesine e trajtimit te ajrit AHU.

Laboratori Meteorologjik

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Spitali Kavajë

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Ministria e Arsimit

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Shkolla 9-vjeçare 'Bajram Curri'

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Gjykata Elbasan

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Spitali Neurokirurgjik Tiranë

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Materniteti Gjirokastër

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Muzeu Arkeologjik

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Posta Shqiptare

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemet e ajrit të kondicionuar të degëve të postes shqiptare

Kampusi Universitar Durrës

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Pallati i Sportit 'Valbona', Bajram Curri

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Spitali Shkodër

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Petrolifera Vlorë

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Fakulteti i Shkencave Sociale

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Instituti i Sigurimeve Shoqërore

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Royal Hotel

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin VRF nga General Fujitsu

Hotel Andon Lapa

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Hotel Capital

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Hotel Vela, Durrës

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

AS Hotel

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin VRF nga General Fujitsu

Hotel Bleart

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Hotel Elvis

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Hotel Bulqiza

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Hotel Grint

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin VRF nga General Fujitsu

Hotel Murrizi

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Hotel 6 Milje, Ksamil

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Rolling Hills

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemet e ajrit të kondicionuar në disa vila të komplesit Rolling Hills

Ring Center

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemet e ajrit të kondicionuar në disa residenca në qendrën tregtare Tirana Ring Center

Kamela Showroom

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Arena Club

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

AZA Electronics

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Zyrat Salillari

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Kodra e Kuajve

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Godina Ola 1

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

IDS Call Center

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Mulliri i Vjetër

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemet e ajrit të kondicionuar ne rrjetin e dyqaneve ‘Mulliri i Vjetër’

Restorant Grepi i Arte

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt

Ora News

Klimateknika ka implementuar me sukses sistemin e kondicionimit ne kete projekt