Ne ofrojmë

Përqëndrimi në kondicionimin e ajrit, na ka mundësuar zhvillimin e mëtejshëm të ekspertizës dhe njohurive tona në mjedisin tregtar, njohjen dhe implementimin e produkteve të tilla si sistemet AIRSTAGE dhe WATERSTAGE. Duke ditur që çdo projekt paraqet sfidat e veta unike, rrjeti ynë i mbështetjes, i udhëhequr nga inxhinierët dhe teknikët, ju ndihmojnë gjatë procesit të gjeni sistemin ideal për çdo rast. Pra, qoftë një bllok apartamentesh, një zyrë ose një pjesë e madhe hapësire komerciale, ne kemi një zgjidhje që i përshtatet më së miri nevojave tuaja. General Fujitsu Air Conditioners kanë 7 vjet Garanci. Për të mbështetur garancinë 7 vjeçare, Klimateknika ka një ekip të dedikuar të shërbimit i cili do t'ju ndihmojë me kërkesat tuaja. Klimateknika ka një rrjet shërbimi në të gjithë Shqipërinë, bashkë me Mbështetjen Teknike dhe Pjesët e Këmbimit.

KONTAKTONI KLIMATEKNIKA ALBANIA

Ne jemi gjithmonë këtu për t´ju ndihmuar sa herë që të keni nevojë.

[recaptcha]

DETAJET E KONTAKTIT