NA KONTAKTONI

Departamenti yne i sherbimit ndaj klientit eshte teresisht ne sherbimin tuaj per cdo pyetje

JEMI KETU PER T’JU NDIHMUAR

Ju duhet ndihme? Plotesoni formen me poshte dhe stafi yne do t’ju kontaktoje!

    ORARI I PUNES

    E HENE – E PREMTE

    08:00 ~ 17.00

    E SHTUNE

    08:00 ~ 13.00