MIRË SE VINI NË KLIMATEKNIKA

DISTRIBUTOR I PËRGJITHSHËM I AUTORIZUAR NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

NDJEHUNI REHAT

ME GAMËN TONË TË GJERË TË AJRIT TË KONDICIONUAR

Instalim

Ekipi ynë teknik do të vizitojë faqen për të konstatuar stilin më të mirë të sistemit për ju

Mirëmbajtje

Ne kemi një rrjet shërbimi në të gjithë Shqipërinë me një Mbështetje Teknike të specializuar dhe pjesë këmbimi.

Riparim

Nëse sistemi juaj nuk është duke punuar në mënyrë efikase sa duhet, atëherë na telefononi.

Upgrade

Ne ju ndihmojmë të zëvendësoni ose të përmirësoni pajisjet, ose thjesht të mbani sistemet tuaja të punojnë në eficiencë maksimale.

NE OFROJMË

Përqëndrimi në kondicionimin e ajrit, na ka mundësuar zhvillimin e mëtejshëm të ekspertizës dhe njohurive tona në mjedisin tregtar, njohjen dhe implementimin e produkteve të tilla si sistemet AIRSTAGE dhe WATERSTAGE.

Duke ditur që çdo projekt paraqet sfidat e veta unike, rrjeti ynë i mbështetjes, i udhëhequr nga inxhinierët dhe teknikët, ju ndihmojnë gjatë procesit të gjeni sistemin ideal për çdo rast. Pra, qoftë një bllok apartamentesh, një zyrë ose një pjesë e madhe hapësire komerciale, ne kemi një zgjidhje që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

MARKAT TONA

Klimateknika është Distributor zyrtar i GENERAL FUJITSU, kompani japoneze, një emër i njohur dhe lider në fushën e sistemeve të kondicionimit të ajrit, si dhe Distributor Zyrtar i markave CALPAK dhe SISTEVEN.

Importimi i pajisjeve HVAC të kualitetit të lartë, teknologjisë së përparuar dhe aksesorëve të prodhimit të linjës së montimit, na bën të themi me krenari se jemi KLIMATEKNIKA.

Nëse keni nevojë për një zgjidhje për një dhomë gjumi të vogël, apo hapësirë të madhe jetese, kombinimi ynë i teknologjisë, brendësisë dhe dizajnit do të ofrojë zgjidhjen më efektive dhe efikase të ajrit të kondicionuar për ju.

null

General

Klimateknika është Distributor zyrtar i GENERAL FUJITSU, kompani japoneze, një emër i njohur dhe lider në fushën e sistemeve të kondicionimit të ajrit
null

Calpak

Cilësia e markës greke me gjithe gamën e gjerë të produkteve  dhe zgjidhjeve optimale që ofron, vjen pranë konsumatorit shqiptar vetëm falë Klimateknika. Klikoni mbi logo për të ditur më shumë
null

Sisteven

Ajër i Freskët… i Pastër… i Filtruar… me SISTEVEN 🙂

Gjejeni pranë KLIMATEKNIKA dhe jepini vetes shansin të përmirësoni cilësinë e jetës tuaj!

null

Clivet

E nëse ende nuk jeni bindur për zgjedhjen tuaj, ju sugjerojmë t’i hidhni një sy produkteve CLIVET. Seria e produkteve të kësaj linje nuk mund të lënë indiferent askënd që kërkon zgjidhje të plotë, si për shtëpinë e ëndrrave ashtu edhe për ambjentin me optimal të punës!
0
%
Rezidenciale
0
%
Komerciale
0
%
Hotele & Spitale
0
%
Banka