Home>>ART-U>>ART-U

ART-U

 

PERPUTHET NE MENYRE PERFEKTE

ART-U eshte dizenjuar qe te nderveproje me dizenjimet e brendshme. Nje manovrim unik qe ju lejon te krijoni zgjidhje te personalizuara dhe autentike.

TEKNOLOGJI

Nderthurja e artit ne kondicionerin tuaj, nga nje pikpamje teknike arrihet fale optimizimit te shkembimit te nxehtesise brenda fan-coilit, kombinuar me performancen e larte te motorreve inverter BLDC.

ART-U CANVAS

KRIJUAM NJE KRYEVEPER.

Paneli i ketij versioni te ART-U, shnderrohet dhe personalizohet sipas deshires apo ngjyres tuaj te preferuar!

ART-U GRI

Dizajn qe prek ADN-ne e teknologjise.

ART-U I BARDHE

Paanshmeria e te bardhes ve ne dukje cdo siperfaqje.

ART-U E KUQE

Dizenjuar per ata qe nuk kane frike te guxojne dhe mahnisin.

ART-U E ZEZE

Emblema e elegances qe vecon hapsirat me te vecanta.

Category:

Description

ART-U është një Fan-Coil i gjeneratës tjetër i frymëzuar nga inovacioni dhe i drejtuar nga Dizajni. Një qasje e re ndaj zhvillimit teknologjik që Galletti ka aplikuar për komoditetin e hapësirave që do të jetohen çdo ditë, përmes një kombinimi perfekt të performancës dhe estetikës. Sinteza e një profesioni tërësisht italian që Galletti ka aplikuar në fushën e kondicionimit të ajrit, përmes një produkti me potencial të paparë për personalizim.

Go to Top